Taller en 3 actes per un bon morir (i un bon viure)

De la mateixa manera que ens preparem per entrar al mercat laboral, per ser pares i mares, o per la nostra jubilació, també ens podem preparar per viure el que serà, junt amb el neixement, el canvi més important de la nostra biografia: la nostra pròpia mort.

De fet, la vida és una successió de petits i grans canvis. Amb cada canvi que travessem, hi ha coses de nosaltres que moren i coses que neixen. És així quan acaba una relació d’amistat o de parella, quan canviem de casa o ciutat, quan mor una persona estimada, o quan canviem de feina.

El ‘Taller en 3 actes per un bon morir i un bon viure’ és un taller creat per ajudar-nos a transitar de la millor forma possible els canvis importants de la nostra vida, i també per preparar-nos a viure d’una manera conscient i serena els canvis que vindran, incloent el Gran Canvi que travessem quan vivim el tram final de la nostra vida. La mort, quan la mirem de cara, pot ser un regal que ens parla sobre la nostra vida. Però per què esperar? Per què no aprendre ara tot allò que la mort ens ensenya sobre com volem viure?

El ‘Taller en 3 actes per un bon morir i un bon viure‘ és un taller que hem adaptat de la seva versió original presencial per poder fer-lo en format online en el marc del Festival ‘Vida al final de la vida’. El taller es portarà a terme en 3 sessions online els dies 15, 22 i 29 de maig de 6pm a 8pm, via Zoom.

Taller online (Zoom) facilitat per: Marga Socias, Laia Ribas i Àlex Prats

A on? Virtual

-Quan? Els dies 15, 22 i 29 de maig, en 3 sessions de 2 hores de durada cadascuna

Horari: de 18:00h a 20:00h

Places: màxim 15 persones

Preu: gratuït

Un cop facis la inscripció, ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te informació addicional, incloent l’enllaç per accedir a les sessions. En la mesura del possible, és recomanable disposar d’un lloc tranquil per poder participar a les sessions.

Informació addicional: el taller es realitza des del respecte absolut a totes les persones participants. El taller no es fa des de cap confessió religiosa, i està obert a persones de totes les creences.

Pobles que cuiden‘ agraeix a la Fundació la Caixa el seu suport per la realització d’aquesta activitat.