Fes-te voluntari/a

Escolta, acollida, respecte, presència

Acompanyar és estar al costat de l’altre en el seu camí.

El Voluntariat és una acció essencial per contribuir a que totes les persones de la comunitat puguem cuidar i ens sentim cuidades i acompanyades. El Voluntariat reforça els vincles entre les persones i entitats de la comunitat. 

El requisit més important per formar part dels grups de voluntariat en els municipis adherits a la Xarxa ‘Pobles que cuiden’ és l’obertura a emprendre un viatge d’aprenentatge i de creixement personal a partir de la trobada amb l’altre, la presència, el respecte, l’escolta i l’acollida. 

Com a voluntari/a de ‘Pobles que cuiden’, no només seràs una part essencial de la xarxa comunitària cuidadora en el teu municipi. També seràs part d’un moviment de canvi cap a una societat formada per comunitats més humanes. 

Si vols formar part dels grups de voluntariat de ‘Pobles que cuiden’, hauràs de completar la ‘Formació per persones voluntàries de Pobles que cuiden’.
Consulta el ‘Full de compromís’ que signem amb totes les persones voluntàries un cop completada la formació.

Entra a la Xarxa!

Per ser voluntari/a, registra’t a la Plataforma ‘Pobles que cuiden’, indicant el municipi en el qual vols participar. L’Agent de suport es posarà en contacte amb tu per conèixer-vos i explicar-te tot el que necessitis saber