Recursos per a empreses i altres centres de treball

Els Recursos que oferim estan disponibles tant per les empreses i altres centres de treball dels Pobles Cuidadors com per aquells centres d’altres municipis que vulguin formar part del Programa Empreses que cuiden.

Elaboració de protocols d’actuació per fer front a situacions de malaltia, mort i dol que afecten les persones treballadores

Les empreses i altres centres de treball poden preparar-se per fer front i acompanyar situacions en què les persones treballadores estiguin afectades per malalties greus o per experiències de mort i dol. Sovint, aquestes situacions poden tenir un impacte significatiu en les relacions personals i les dinàmiques de treball. Disposar de protocols adaptats als vostres valors i característiques us permetrà cuidar les persones del vostre equip i evitarà, quan arribi el moment, haver d’improvisar.


Acompanyament a persones en dol

Si alguna persona del vostre equip es troba en situació de dol, us oferim serveis d’acompanyament personalitzat i estrictament confidencial.


Acompanyament a equips de treball que han patit una pèrdua o viscut una experiència traumàtica

Quan en un centre de treball mor una companya o company, o es produeix una experiència traumàtica, com per exemple pot ser-ho presenciar un accident greu o un infart, pot resultar positiu facilitar sessions grupals que afavoreixin la gestió emocional de l’equip. És en aquests moments quan es demostra realment els valors de les organitzacions.


Acomiadar-nos de les persones que estimem, o recordar-les, com realment volem fer-ho

Si en el vostre centre educatiu voleu organitzar un acte de comiat o de record per alguna persona estimada, podem ser al vostre costat per ajudar-vos a fer-ho d’una manera autèntica i personalitzada.


Consulta els Recursos per tota la comunitat per descobrir altres d’activitats en les quals pots participar.

Registra’t a la Plataforma Digital per accedir als recursos que oferim.

Si ets una entitat, contacta amb l’Agent de Suport a la Xarxa Comunitària Cuidadora per registrar-t’hi.

Contacta’ns si necessites més informació sobre com accedir als recursos que oferim.