Formació per ser voluntari/a d’acompanyament (2ª edició)

Acompanyar és estar al costat de l’altre en el seu camí.

Com a persona voluntària d”Alella, poble cuidador‘, acompanyaràs a persones que pateixen soledat, tenen una malaltia crònica o que es troben en situació de final de vida.

Les persones voluntàries fan una sessió setmanal de 2 hores de duració, en el domicili de la persona acompanyada o en alguna de les entitats socials i sanitàries del poble.

Per poder formar part del Grup de Voluntariat és necessari completar una formació de 8 sessions de 2 hores. La propera formació començarà el divendres 10 de setembre, a les 17:30h, i acabarà el divendres 29 d’octubre.

Aquesta és l’avaluació que han fet del curs les persones que hi han participat:

Visita Fes-te Voluntari/a per més informació.

Utilitza el formulari per inscriure’t en aquesta formació.

  Si ho prefereixes, truca’ns: (+34) 660114684

  Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
  Responsable: ASSOCIACIÓ POBLES QUE CUIDEN
  Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.
  Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@poblesquecuiden.org així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control.
  Informació addicional: A la Política de Privadesa de POBLESQUECUIDEN.ORG trobareu informació addicional sobre la recopilació i l'ús de la vostra informació personal per part de POBLESQUECUIDEN.ORG .